Ózon - tiszta egészséges és természetes!

A tisztító oldatok és vegyszerek globális spektrumában, az ózon az egyik legeredményesebb és leghatékonyabb anyag, a vírusok és a baktériumok kezelésére. Oxidálóerejére rendkívüli.

Ózon tulajdonságok

MEGTÁMADJA A BAKTÉRIUMOKAT ÉS VÍRUSOKAT

Természetes tulajdonságai miatt az ózon megtisztítja, oxigénben dúsítja és frissíti a belélegzett levegőt, valamint az általunk kezelt vizet. Semlegesíti a baktériumok, a penészgombák, a polleneket és a vírusok 99%‑át. Ez egy erős fegyver a csatában az allergia, az asztma és a fertőzések ellen, mert megsemmisíti a levegőben és a felületeken található mikroorganizmusokat.

SEMLEGESÍTI A KELLEMETLEN SZAGOKAT

Az ózon tisztítja a levegőt, eltávolítva a dohányzásból, a főzésből, az izzadságból, a vizesedésből, a penészből, a vizeletből és az állati szőrből származó kellemetlen szagokat. Az ózonmolekulák megtámadják és semlegesítik a szagrészecskéket, helyettesítve egy kellemes, tiszta, friss és szagtalan környezettel.

TERMÉSZETES

Az ózon a természetben előforduló színtelen, az erős szagú gáz, amely három oxigénatomból áll (O3). Nagy mennyiségben a föld felső légkörében található, ahol a nap ultraibolya sugárzása és az oxigénmolekulák kölcsönhatása által generálódik. Ózon a viharok során kialakuló elektromos töltések révén is keletkezik, így magasabb koncentrációban található meg a hegyvidéki régiókban, ahol a friss és a tiszta levegő érzés is az ózonhoz kapcsolódik.

KÖRNYEZETBARÁT

Az ózon természetes oxidálóerejével tisztít, így nincs szükség adalékanyagra vagy vegyszerekre. Amikor a Sanity System befejezi a kiválasztott mélytisztítási ciklust, a “Safe System” rendszer biztosítja, hogy a folyamat végeztével az ózon újra oxigénné alakuljon, lehetővé téve a helyiség azonnali használatba vételét.

HATÉKONY

Köztudott, hogy ez rendkívül hatékony módszer a levegő és a víz tisztítására, az allergének és kórokozók ellen, még a hagyományos vegyszerekkel összehasonlítva is. Az ózon nehezebb, mint a levegő, így szétterjed és bejut a hozzáférhetetlen területekre is, ahol a baktériumok és az allergének megtelepedhetnek.

BIZTONSÁGOS

Az ózon nem tűzveszélyes, nem bántja a felületeket és nem robbanásveszélyes. Nem okoz bőrirritációt, illetve a falakra, a szövetre, a bútorokra, a felszerelésre és a díszekre nem hat károsan. Nem ártalmas az emberekre, az állatokra és a környezetre.

HITELESÍTETT

Az ózon az egész világon széles körben elismert módszer a levegő és a víz tisztítására. Az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerészeti Igazgatósága biztonságos hatóanyagként határozta meg. Olaszországban „természetes védelem a baktériumokkal, vírusokkal, spórákkal stb. szennyezett környezettel szemben” az Egészségügyi Minisztérium 1996. július 31-i, 24482 sz. irányelve, illetve „fertőtlenítőszer a levegő és víz kezelésében” a 2010. október 27-i CNSA alapján.