Tisztítás ózonnal - megakadályozza a fertőzések terjedését!

Meg akarja óvni a kezelt állatokat a fertőzések kockázatától? Szeretné eltávolítani a kellemetlen szagokat a kezelőben és a váróteremben?

Tisztítsa meg a levegőt az állatorvosi rendelőben, kozmetikában, és a Sanity System ózonkezelésével megakadályozza a fertőzések terjedését.

Miért fontos az ózonos tisztítás a rendelőkben?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Eltávolítja a vizelet, a széklet, az állatok, a penész, az állatszőr és az izzadság szagát.

Kezeli a kémia anyagok, vegyszerek maradékait.

Friss és tiszta belső levegőt biztosít, gyors és hatékony kezelési idő alatt.

Felhasználási területek​

Az ózonos tisztítás minden egészségügyi és gyógyászati intézménynek ajánlott, ideértve az állatorvosi rendelőket, központokat és a kutyakozmetikákat.

Tiszta, friss levegő

Az ózonos tisztítás a legjobb megoldás a recepció, a felületek, a bútorok, az asztalok, a falak és a felszerelések tisztításához és szagtalanításához. Behatol az anyagokba, például a kárpitokba, a függönyökbe, a párnákba és ágymatracokba, textíliákba.

Az ózon frissíti a levegőt, tiszta, friss és biztonságos környezetet generálva a közös helyiségekben, recepción, kezelőkben, a folyosókon, raktárban és a vizes helyiségekben. Mindezt kémiai vegyszerek nélkül, hatékonyan és gyorsan.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz felhasználható bármilyen felület, valamint eszközök tisztítására, amelyekhez nem használható a megszokott sterilizáló berendezés.

Állatorvosi eszközök, műtőasztalok, diagnosztikai eszközök, csatlakozók, lefolyók, kilincsek, fogantyúk és orvosi felszerelések mélytisztításához ideális az ózonnal kezelt víz. A kiszolgáló helyiségek, folyosók, vizes helyiségek és raktárak is fontosak, ahol az egészségügyi dolgozóknak megfelelően tisztított környezet kiemelt jelentőségű.

Gyógykezelések ózonnal kezelt vízzel

Az előírt terápiás kezelés részeként az ózonnal kezelt vízzel történő tisztítás eltávolítja a rossz szagokat és csökkenti a gyógyulási időt mellékhatások nélkül.

Az ózonnal kezelt víz kiválóan alkalmazható terápiás kezelésekben fertőző sérülések, szöveti károsodások, bőrbetegségek, fertőzések és gyulladások kezelésére.

Miért fontos az ózonos tisztítás az állatorvosi rendelőkben?

A jó higiénia elengedhetetlen az olyan kiemelt forgalmú területeken, mint a rendelők, ahol a fertőzések kockázata magas. A rendszeres tisztítás minimalizálja a kockázatokat és megakadályozza a fertőzést. Az ózontechnológiával történő tisztítás természetes és egészséges, valamint képes a legmagasabb szintű higiéniai biztonság fenntartására a hagyományos kémiai tisztítószerekkel összehasonlítva.

Csökkentheti a fertőzések terjedésének kockázatát a műtőben.

Kedvezően befolyásolhatja a kezelések eredményeit.

Növeli az ügyfelek elégedettségét.

Kiváló megoldás a munkahelyi egészség és a biztonság védelmére.

Védi az állatok, az ügyfelek és a személyzet egészségét.

Csökkenti a fertőzések veszélyét.​

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az állatok, a gazdák és a kollégák egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy üzlete minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és vendégei számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.