SANY-WATER-PLUS

SANY-WATER-PLUS ózongenerátort legfeljebb 400 m3‑es ki- és közepes helyiségek belső terének és felületeinek mélytisztítására, valamint meghatározott vízmennyiség tisztítására fejlesztették ki.

Nagy és közepes terek és víz ózontechnológiás mélytisztítása

SANY-WATER-PLUS ideális egészségügyi helyiségek és kereskedelmi egységek mélytisztításához melyeknek a levegő és a felületek kezelése mellett víz kezelésére is szükségük van. Ideális megoldás szépségszalonoknak, fodrászatoknak, wellness központoknak, állatorvosi rendelőknek, kutyakozmetikáknak.

A SANY-WATER-PLUS hordozható generátor, normál hálózati csatlakozóval működtethető. A víz kezelésére szolgáló merülő szondával, mely cserélhető szűrővel rendelkezik. A könnyen áttekinthető kijelzővel rendelkező, hét különböző előre programozott tisztítási ciklus választható, ebből 4 előre rögzített levegőtisztító programmal és 3 a víz kezelésére. A generátor egyszerűen és biztonságosan működtethető, a kiválasztott ciklustípus alapján, a központilag vezérelt egység megfelelő mértékű ózonkoncentráció elérését biztosítja.

SANY-WATER-PLUS egyedülálló “Safe System” biztonsági rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja, hogy a mélytisztítási folyamat befejezése után az ózon újra oxigénné alakul, lehetővé téve a helyiség azonnali használatba vételét, a biztonsági előírásokat mindvégig betartva.

400 m3‑ig, valamint 10 liter víz tisztításához használható.

7 előre beállított tisztítóprogram.

Kompakt, közepes méretű és halk.

Számítógép vezérelt.

SANY-WATER-PLUS termékinformációs adatlap