SANY-PLUS

A SANY-CAR ózongenerátort legfeljebb 400 m3‑es helyiségek belső terének és felületeinek mélytisztítására fejlesztették ki.

Nagy és közepes terek ózontechnológiás mélytisztítása

A SANY-PLUS ideális ambulanciák, orvosi központok, magánklinikák, orvosi laboratóriumok és állatorvosi rendelők mélytisztításához és szagtalanításához. E mellett nagyobb terek esetében ideális ápolási otthonok, szállodák, étkezőcsarnokok, iskolák, óvodák, tornatermek, szépségszalonok, wellness- és gyógyfürdők számára.

A SANY-PLUS hordozható generátor, normál hálózati csatlakozóval működtethető. Könnyen áttekinthető kijelzővel rendelkezik, három különböző előre programozott tisztítási ciklus választható: rövid, közepes és hosszú.
A generátor egyszerűen és biztonságosan működtethető, a kiválasztott ciklustípus alapján, a központilag vezérelt egység megfelelő mértékű ózonkoncentráció elérését biztosítja a mélytisztító folyamat teljes működése során.

A SANY-PLUS egyedülálló “Safe System” biztonsági rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja, hogy a mélytisztítási folyamat befejezése után az ózon újra oxigénné alakul, lehetővé téve a helyiség azonnali használatba vételét, a biztonsági előírásokat mindvégig betartva.

400 m3‑ig használható.

3 előre beállított tisztítóprogram
(37-47-87 perc).

Kompakt, közepes méretű és halk.

Számítógép vezérelt.

SANY-PLUS termékinformációs adatlap