SANY-MED-80

A SANY-MED-80 ózongenerátort legfeljebb 80 m3‑es ki- és közepes egészségügyi helyiségek belső terének és felületeinek mélytisztítására fejlesztették ki.

Kis és közepes egészségügyi terek ózontechnológiás melytisztítása

A SANY-MED-80 ideális ambulanciák, orvosi központok, magánklinikák, orvosi laboratóriumok, fogorvosi rendelők, és állatorvosi rendelők mélytisztításához és szagtalanításához. E mellett ideális nagyobb várótermek, szállodai szobák, szépségszalonok, kávézók, üzletek és bármilyen magasforgalmú kereskedelmi egységekhez.

A SANY-MED-80 könnyű, hordozható generátor, normál hálózati csatlakozóval működtethető. Könnyen áttekinthető kijelzővel rendelkezik, három különböző előre programozott tisztítási ciklus választható: rövid, közepes és hosszú. A generátor egyszerűen és biztonságosan működtethető, a kiválasztott ciklustípus alapján, a központilag vezérelt egység megfelelő mértékű ózonkoncentráció elérését biztosítja a mélytisztító folyamat teljes működése során.

SANY-MED-80 egyedülálló “Safe System” biztonsági rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja, hogy a mélytisztítási folyamat befejezése után az ózon újra oxigénné alakul, lehetővé téve a helyiség azonnali használatba vételét, a biztonsági előírásokat mindvégig betartva.

80 m3‑ig használható.

3 előre beállított tisztítóprogram
(37-47-87 perc).

Kompakt, kis méretű és halk.

Számítógép vezérelt.

SANY MED 80

Tökéletes megoldás kisebb, legfeljebb 80 m³ légterű helyiségek fertőtlenítésére.

Kiváló kis alapterületű, de nagyforgalmú helyiségekhez. Plug and Play.

Jelenleg is használják: osztálytermek, vállalati éttermek, mellékhelyiségek, munkahelyek, tudományos laboratóriumok, irodák, izolációs helyiségek, recepciók, konyhák, pelenkázó helyiségek, tároló helyiségek…

Kezelés ára*

€ 2,08 + áfától

*Az árak nem tartalmazzák az áfát és a szállítást.
Írországi központból elérhető termékek a fizetéstől számított 24 órán belül.
Az árak a technikai támogatást és a képzést is tartalmazzák.
Marketing anyagok (beleértve matricákat is) rendelkezésre állnak.
12 hónap garancia minden termékre.
Egy generátor 1500 kezelést tud elvégezni, majd újratöltést igényel.

SANY-MED-80 termékinformációs adatlap