Tisztítás ózonnal - biztonság és frissesség a konyhában is!

Szeretné vendégeit biztonságos környezetben kiszolgálni? El akarja távolítani a konyhából kiáramló kellemetlen szagokat? Szeretné csökkenteni az fertőzések kockázatát?

A Sanity System ózonkezelése megtisztítja az étterem levegőjét, és megtámadja azokat a mikroorganizmusokat, amelyek az élelmiszerek fertőződését és romlását okozhatják.

Miért fontos az ózon tisztítás éttermeknek?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Semlegesíti a főzés okozta kellemetlen szagokat, a penészt és a testszagokat.

Kezeli a kémiai tisztítószerek maradványait.

Friss és tiszta levegőt teremt gyors és hatékony tisztítási technológiával.

Felhasználási területek

Az ózonos tisztítási technológia ajánlott éttermekben, bisztrókban, pizzériákban, bárokban, valamint az összes elvitelre és helyi fogyasztásra alkalmas üzletben.

Tiszta, friss levegő

Az ózontechnológia használata javasolt a munkafelületek, az étel előkészítési helyek, az asztalok, a falak, a bútorok és a felszerelések tisztításához. Behatol a szövetekbe, például szőnyegekbe, párnákba, függönyökbe és karosszékekbe.

Az ózon frissíti a levegőt a helyiségekben, és tiszta, friss környezetet teremt minden felületen a pultnál, konyhákban, kiszolgáltató pultokon, eladótérben és a mellékhelyiségekben.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózontechnológiával kezelt víz felhasználható bármilyen felület, valamint a legkényesebb edények tisztítására.

Az ózontechnológiával kezelt víz ideális a konyhai eszközök, edények, páraelszívók, hűtőszekrények, hűtőberendezések, fagyasztók és borospincék tisztítására.

Élelmiszer higiénia

Az ózonkezelés csökkenti az ételszennyezés kockázatát a konyhában és a kamrában, mivel megakadályozza a baktériumok és a penész terjedését.

Az ózontechnológiával kezelt víz az élelmiszerek öblítésére is használható, sőt a kezeletlen vízhez képest sokkal előnyösebb higiéniai szempontból.

Miért fontos az ózonos tisztítás az éttermekben?

A jó higiénia elengedhetetlen az olyan nagy forgalmú professzionális helyeken, mint például a éttermek és bisztrók. A rendszeres tisztítás minimalizálja az ételszennyezés kockázatát és megakadályozza a fertőzést. Az ózontechnológiával történő tisztítás természetes és egészséges, valamint képes a legmagasabb szintű élelmiszer-biztonság fenntartására a hagyományos kémiai tisztítószerekkel összehasonlítva.
A Sanity System ózontechnológia rendszeres alkalmazása, mind a vendégek mind kollégák felé a magasszintű szolgáltatás egyik jele, illetve az ügyfelek és a személyzet számára is biztonságos körülményeket teremt egyaránt, ezzel igazolva a higiénia iránti elkötelezettségünket és a legmagasabb szintű ügyfélszolgáltatást.

Semlegesíti az ételkészítés okozta kellemetlen szagokat.

Támogatja az egészség és biztonság védelmét a munkahelyen.

Megerősíti a vendégek bizalmát és növeli az intézmény pozitív imázsát.

Hozzájárul az élelmiszer-ipari termékek estében előirt követendő higiéniai eljárások betartásához.

Támogatja a EMAS-ISO 14001 és az ISO 14000 tanúsítás kritériumait.

Megakadályozza az élelmiszerek szennyeződését, mind a tárolás mind az előkészítés során.

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az vendégek és a személyzet egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy üzlete minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és vendégei számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.