Ózon - tiszta egészséges és természetes!

A Sanity System egy 2010-ben alapított olasz vállalat, és a világ egyik vezető szereplője az ózongázt használó tisztító technológiák tervezésében és gyártásában. Termékeinket világszerte sikeresen használják kórházakban, fogorvosi rendelőkben, szállodákban és vendéglátóhelyeken, oktatási intézményekben, kormányzati épületekben, mentőautókban, szépségszalonokban, kávézókban, tömegközlekedésben és járművekben.

Alapértékeink

Hiszünk abban, hogy a betegségek, allergiák és fertőzések terjedésének megelőzésének legjobb módja a belélegzett levegő a gyakran használt felületek és az általunk használt víz megfelelő tisztítása. Kiemelten fontosnak tartjuk a veszélyeztetett munkahelyek biztonságát, valamint bármely munkahelyen, a tiszta munkakörnyezet esetén az egészség megőrzése mellett a termékeink kellemesebb munkakörnyezetet biztosítanak a beltéri levegő minőségének javításával.
Támogatjuk az ózonos tisztítást, mint hatékony környezetbarát módszert az ügyfelek és a dolgozók legmagasabb szintű higiéniája és védelme biztosítására.

Szakértő

Globális vezetőként szerzett tapasztalatunk és tudásunk lehetővé teszi számunkra, hogy az elérhető legjobb ózontechnológiát megtervezzük és előállítsuk.

Biztonságos

Termékeink egyedülálló “Safe System” biztonsági rendszerrel rendelkeznek, mely biztosítja, hogy a mélytisztítási folyamat befejezése után az ózon újra oxigénné alakul át.

Felelős

A Sanity System termékei pontosan kalibrált ózonmennyiséget generálnak, amely a területek megtisztításához és szagtalanításához szükséges.

Természetes

A Sanity System ózongenerátorai környezetbarát megoldást kínálnak, nem használnak kémiai vegyszereket, csomagolóanyagokat és nem hagynak kémiai maradványokat.

Együttműködő

Szoros együttműködésben dolgozunk ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal, mert úgy gondoljuk, hogy a felelős, közös munka jobb eredményeket hoz.

Innovatív

Folyamatosan dolgozunk termékeink és ügyfélszolgálatunk fejlesztésén, arra törekszünk, hogy a lehető legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek.

Sanity System a világban

A Sanity System termékei világszerte 5 kontinensen, 19 országban segítenek a fertőzések megelőzésében és a tisztításban.
Két székhelyünk Olaszországban és az Egyesült Államokban található, generátoraink értékesítése Svájcban, Bulgáriában, Svédországban, Csehországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Szerbiában, Montenegróban, Arab Emirátusokban, Katarban, Panamában, Chilében, Kolumbiában, Magyarországon, Ukrajnában, az Egyesült Királyságban és Írországban elérhető.