Tisztítás ózonnal, biztonságos és természetes!

Meg akarja óvni az időseket és a dolgozókat is a fertőzésektől? Szeretne megbízhatóan friss és tiszta a levegőt biztosítani a szobákban és a közös helyiségekben?

Az idősek számára kiemelten fontos az egészség megőrzése, ezért a környezetükben, minden szobában tiszta levegőt tud az ózontechnológiával biztosítani. Tisztítsa meg a szagoktól a levegőt és kezelje azokat a mikroorganizmusokat, amelyek fertőzéseket és betegségeket okozhatnak az otthonokban.

Miért fontos az ózonos tisztítás az idős otthonokban?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Szagtalanít, akár vér, vizelet, nyál és hányás kellemetlen nyomait.

Kezeli a kémia anyagok, vegyszerek maradékait.

Friss és tiszta levegőt biztosít a belső térben gyors és hatékony kezelési idő alatt.

Felhasználási területek

Az ózontechnológiás tisztítás kiemelten javasolt az ápolási létesítményekben, például ápolási otthonokban, bentlakásos otthonokban, közösségi központokban és nappali ellátási létesítményekben is.

Tiszta, friss levegő

Az ózonos tisztítás a legjobb megoldás a szobák, az asztalok, a falak, a bútorok és a felszerelések tisztításához, szagtalanításához.
Behatol az anyagokba, például a kárpitokba, a függönyökbe, a párnákba és ágymatracokba.

Az ózon frissíti az életteret, tiszta, friss levegőt generálva a közös helyiségekben, ebédlőben, kiszolgáló helyiségekben, kezelőkben, a folyosókon, raktárakban és a vizes helyiségekben. Mindezt kémiai vegyszerek nélkül, hatékonyan és gyorsan.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz alkalmazható bármilyen felület, valamint eszközök tisztítására, amelyekhez nem használható a megszokott sterilizáló berendezés.

Padlók, szaniterek, csatlakozók, lefolyók, kilincsek, fogantyúk és konyhai eszközök mélytisztításához ideális az ózonnal kezelt víz, valamint környezetbarát megoldást jelent a vegyszerekhez képest.

Élelmiszer tartósítás

Az ózon csökkenti az ételszennyezés és romlás és kockázatát a konyhában és raktárban, mivel megakadályozza a baktériumok és a penész terjedését.

Az ózonnal kezelt víz kiválóan alkalmazható élelmiszerek öblítésére és élőkészítésére.

Miért fontos az ózonos tisztítás az idős otthonokban?

A fertőzések terjedésének kockázata az idősek otthonában és más ápolási otthonokban kiemelten magas, ezért a tisztaság biztosítása elsődleges feladat mind a dolgozók, mind az ott lakók számára.

Az ózonnal történő tisztítás a kimagasló szolgáltatás és kiváló munkakörnyezet jele, ezzel igazolva a higiénia iránti elkötelezettséget és a legmagasabb szintű kiszolgálást.

Mind a dolgozó és az ápoltak számára csökkentheti a fertőzés veszélyét.

Megerősíti a lakók, a hozzátartozók bizalmát és növeli az intézmény pozitív imázsát.

Javítja a szobák levegőjét, kényelmét és biztonságát.

Hozzájárul az élelmiszer-ipari termékek estében előírt követendő higiéniai eljárások betartásához.

Csökkenti a megromlott ételek mennyiségét, növeli az ételek eltarthatóságát.

Támogatja a EMAS-ISO 14001 és az ISO 14000 tanúsítás kritériumait.

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az az ápoltak, ügyfelek és a személyzet egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy az ápolási otthon minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és az ottlakók számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.