Tisztítás ózonnal - biztonság és friss, új autó érzés minden alkalommal!

Szeretné frissíteni a levegőt az autójában? Meg akarja óvni mind az utasai, mind a saját egészségét? Könnyen és gyorsan eltávolíthatja a kellemetlen szagokat és mikroorganizmusokat az autó belső teréből és a légkondicionáló rendszeréből.
Próbálja ki a Sanity System ózonkezelését és fedezze fel az "új autó" érzés örömét minden kezelés után.

Miért fontos az ózonos tisztítás a járművekben?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Semlegesíti a dohányzás vagy az állatok, okozta kellemetlen szagokat, a penészt és a testszagokat.

Kezeli a kémiai tisztítószerek maradványait.

Friss és tiszta levegőt teremt gyors és hatékony tisztítási technológiával.

Felhasználási területek

Az ózonos tisztítási technológia ajánlott mindenfajta jármű tisztításához, mint személygépkocsik, kisteherautók, minibuszok, autóbuszok, távolsági járatok, lakókocsik, tűzoltóautók, járőrkocsik.

Tiszta és friss belső tér

Az ózonos tisztítás ajánlott a jármű belsejében lévő minden felület megtisztítására és szagtalanítására, beleértve a kemény és lágy tapintású műanyagokat, a vinil-, bőr- és szövetpadlókat, illetve szőnyegeket, kárpitokat.

Az ózon gáznemű anyag, így behatol olyan területekre és felületekre, amelyeket nehéz tisztítani kémiai tisztítószerekkel, ideértve a járművek szűk réseket, fényszóróit és a szellőztető rendszereket is.

A légkondicionáló rendszer tisztítása

Az ózon ideális a baktériumok, a vírusok, a penész, a pollen és a gomba kezelésére, melyek károsak ez egészségre, és rossz szagot okozhatnak a szellőztető rendszerben.

Az ózonkezelést bekapcsolt légkondicionálóval végezzük, hogy megtisztítsuk a rendszert és frissítsük a jármű belsejében a levegőt.

Miért fontos az ózonos tisztítás a járművekben?

Minden jármű belső terébe és réseiben több millió apró részecske van, amelyet a légáram, az emberek és az állatok szállítanak. A szövet és az ülések elnyelik a szagokat, míg a szőnyegek vonzzák a baktériumokat és az allergéneket.

A Sanity System ózonkezelése kitölti a jármű belsejét, az ózongáz bejut mindenhová, természetes tisztító hatása a teljes belső térben aktiválódik. Ez azt jelenti, hogy még a nehezen elérhető területeken, légkondicionáló teljes rendszerében, valamint a kárpitokban és a bőrön is hatékonyan működik a mélytisztítás.

Javítja a levegő minőségét a jármű belsejében.

Természetesen előforduló gáz, nem hagy vegyi maradványokat a tisztítás.

Védi az utasok egészségét.

Elősegíti a légkondicionáló rendszer biztonságos karbantartását.

Eltávolítja a penész által okozott szagokat a légkondicionálóban.

Csökkenti a fertőzések veszélyét és az allergiás reakciók veszélyét.

Szeretne Sanity System ózonkezelést kezelést az autójában?

Találja meg a legközelebbi Sanity Point állomást, ahol egy szakember elvégzi a Sanity System ózonkezelését.

Kevesebb, mint egy órán belül megtisztítják és szagtalanítják az autóját a biztonságos és természetes Sanity System eljárás segítségével. A kezelés után igazolást és részletes leírást kap, amely igazolja, hogy a kezelés a Sanity System ellenőrzött és engedélyezett folyamatának megfelelően megtörtént. A kellemes friss szagot ajándék légfrissítőnkkel meghosszabbíthatja a következő kezelésig.

Legyen hivatalos Sanity Point szolgáltató, és kínáljon professzionális ózonkezelést ügyfeleinek!

Bővítse szolgáltatásainak körét, és kínáljon olyan megkülönböztető mélytisztító ózonkezelést, mely biztonságot nyújt ügyfeleinek! A Sanity System professzionális ózonkezelése segít megerősíteni üzleti koncepcióját és növeli az ügyfelek lojalitását.

A Sanity Point szolgáltatás az üzleti kiválóság jele, és fenntartható profit lehetőségeket kínál. 

Vegye fel a kapcsolatot és fedezze fel az összes elérhető előnyt.