Tisztítás ózonnal - megakadályozza a fertőzések terjedését!

Meg akarja óvni betegeit a fertőzések kockázatától? Szeretné rendelőjét tiszta és biztonságos környezetben működtetni?

Tisztítsa meg a levegőt, a felületeket a vizsgálóban, kezelőben, váróteremben, és kerülje el a fertőzés kockázatát a Sanity System ózonos kezelésével.

Miért fontos az ózonos tisztítás a rendelőkben?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Szagtalanít, akár vér, vizelet, nyál és hányás kellemetlen nyomait.

Kezeli a kémia anyagok, vegyszerek maradékait.

Friss és tiszta belső levegőt biztosít gyors és hatékony kezelési idő alatt.

Felhasználási területek

Az ózonos tisztítás minden egészségügyi és gyógyászati intézménynek ajánlott, ideértve az egészségügyi központokat, az orvosi műtéteket, a járóbeteg-klinikákat, a fogorvosokat, az optikusokat és a speciális kezelést nyújtó szolgáltatókat, beleértve a gyógytornászokat és gyógymasszőröket is.

Tiszta, friss levegő

Az ózonos tisztítás a legjobb megoldás a recepció, a felületek, a bútorok, az asztalok, a falak és a felszerelések tisztításához, szagtalanításához. Behatol az anyagokba, például a kárpitokba, a függönyökbe, a párnákba és ágymatracokba.

Az ózon frissíti a levegőt, tiszta és biztonságos környezetet generálva a közös helyiségekben, a recepción, a kezelőkben, a folyosókon, a raktárban és a vizes helyiségekben. Mindezt kémiai vegyszerek nélkül, hatékonyan és gyorsan.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz felhasználható bármilyen felület, valamint eszközök tisztítására, azokhoz is, amelyekhez nem használható a megszokott sterilizáló berendezés.

Szaniterek, csatlakozók, lefolyók, kilincsek, fogantyúk és orvosi eszközök mélytisztításához ideális az ózonnal kezelt víz. A kiszolgáló helyiségek, folyosók, vizes helyiségek és öltözők egyaránt fontosak, ahol az egészségügyi dolgozóknak megfelelően tisztított környezet kiemelt jelentőségű.

Miért fontos az ózonos tisztítás az orvosi rendelőkben?

A megfelelő higiénia elengedhetetlen az olyan kiemelt forgalmú területeken, ahol a fertőzések kockázata magas, mint pl. a rendelők. A rendszeres tisztítás minimalizálja az ételszennyezés kockázatát és megakadályozza a fertőzést. Az ózontechnológiával történő tisztítás természetes és egészséges, valamint képes a legmagasabb szintű higiéniai követelmény fenntartására a hagyományos kémiai tisztítószerekkel összehasonlítva.

A Sanity System ózontechnológia rendszeres alkalmazása, mind a betegek, mind a kollégai felé, a magasszintű szolgáltatás egyik jele, ráadásul mindenki számára biztonságos körülményeket teremt, ezzel igazolva a higiénia iránti elkötelezettségünket és a legmagasabb szintű kiszolgálást.

Támogatja az egészség és biztonság védelmét a munkahelyen.

Javíthatja az orvosi rendelők működésének mikrobiológiai biztonságát.

Csökkenti a fertőzések veszélyét.

Védi mind a betegek, mind a személyzet egészségét.

Megerősíti a betegek bizalmát és növeli az intézmény pozitív imázsát.

Gyorsan és biztonságosan megtisztítja a belső levegőt és teret.

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az betegek és a kollégák egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy üzlete minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és vendégei számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.