Tisztítás ózonnal - friss és tiszta szoba mindennap!

Szeretné vendégeit tiszta és friss levegővel a vendégeit várni? Szeretne vendégeinek tiszta és biztonságos környezetet biztosítani? El akarja kerülni a konyhából kiáramló ételszagot?

Tisztítsa meg a levegőt mindegyik szobában, biztosítsa, hogy az újonnan érkező vendégek mindig tökéletesen tiszta szobába érkezzenek. Az ózontechnológia nemcsak biztonságosan tiszta és friss szobákat, hanem a fertőzések csökkentését, valamint az ételek eltarthatóságát is tudja biztosítani.

Miért fontos az ózonos tisztítás a szálláshelyeken?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Semlegesíti a dohányzás, állatok, főzés okozta kellemetlen szagokat, a penészt és a testszagokat.

Kezeli a kémia anyagok, vegyszerek maradékait.

Friss és tiszta levegőt biztosít a belső térben gyors és hatékony kezelési idő alatt.

Felhasználási területek

Az ózontechnológiás tisztítás kiemelten javasolt az szállodákban, panziókban, motelekben, kiadó szobákban, Airbnb lakásokban, üdülőkben és apartmanokban is.

Tiszta, friss levegő

Az ózonos tisztítás a legjobb megoldás a recepció, az étterem, a szobák, a bútorok, az asztalok, a falak és a felszerelések tisztításához, szagtalanításához.
Behatol az anyagokba, például a kárpitokba, a függönyökbe, a párnákba és az ágymatracokba.

Az ózon frissíti a levegőt, tiszta, friss és biztonságos környezetet generálva a közös helyiségekben, ebédlőben, kiszolgáló helyiségekben, szobákban, wellness területén, a folyosókon, raktárban és a vizes helyiségekben. Mindezt kémiai vegyszerek nélkül, hatékonyan és gyorsan.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz felhasználható bármilyen felület, dísztárgyak és akár finom edények tisztítására, valamint eszközök tisztítására, amelyekhez nem használható a megszokott sterilizáló berendezés.

Akár padlók, szaniterek, csatlakozók, lefolyók, kilincsek, fogantyúk, konyhai eszközök, páraelszívók, hűtőszekrények, fagyasztók és akár borospincék mélytisztításához ideális az ózonnal kezelt víz, ugyanakkor környezetbarát megoldás a vegyszerekhez képest.

Élelmiszer higiénia

Az ózonkezelés csökkenti az ételszennyezés kockázatát a konyhában és a kamrában, mivel megakadályozza a baktériumok és a penész terjedését.

Az ózontechnológiával kezelt víz az élelmiszerek öblítésére is használható, sőt a kezeletlen vízhez képest sokkal előnyösebb higiéniai szempontból.

Miért fontos az ózonos tisztítás a szálláshelyeken?

Az első és egyik legfontosabb benyomás, amikor egy vendég belép a szállodai szobájába, a higiénia és a tisztaság szintje. A vendégek tartózkodása közötti Sanity System ózontechnológiás kezelés eltávolítja a korábban ott tartózkodó emberek illatát, bármilyen fertőzés, betegség nyomait, létrehozva egy friss és tiszta környezetet minden új vendég számára.

A Sanity System ózontechnológia rendszeres alkalmazása, mind a vendégek mind munkatársai felé magasszintű szolgáltatás egyik jele és az vendégek és a személyzet számára is biztonságos körülményeket teremt egyaránt, ezzel igazolva a higiénia iránti elkötelezettségünket és a legmagasabb szintű kiszolgálást.

Megnöveli a vendégek kényelmét és biztonságérzetét a szobákban.

Javítja a levegő minőségét az egész épületben.

Megerősíti a vendégek bizalmát és növeli az intézmény pozitív imázsát.

Hozzájárul az élelmiszer-ipari termékek estében előirt követendő higiéniai eljárások betartásához.

Támogatja a EMAS-ISO 14001 és az ISO 14000 tanúsítás kritériumait.

Csökkenti a megromlott ételek mennyiségét, növeli az ételek eltarthatóságát.

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az vendégek és a személyzet egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy üzlete minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és vendégei számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.