Tisztítás ózonnal, szépség és egészség teljes biztonságban!

Tiszta és friss levegővel szeretné a vendégeit várni? Szeretne biztonságos környezetben szépülni?

Tisztítsa a levegőt fodrászatában és előzze meg a fertőzések kockázatát a Sanity System ózontechnológiás kezeléssel!

Miért fontos az ózonos tisztítás a fodrászatoknak?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Megszünteti a kellemetlen szagokat, akár a penész és az izzadság szagát.

Kezeli a kémia anyagok, vegyszerek maradékait.

Friss és tiszta belső levegőt biztosít gyors és hatékony kezelési idő alatt.

Felhasználási területek

Az ózonos tisztítást minden fodrász- és szépségszalon, tetováló szalon, borbély számára ajánlott, a tiszta és egészséges környezet biztosításához.

Tiszta, friss levegő

Az ózonos tisztítás a legjobb megoldás a kezelő helyiségek és asztalok, falak, bútorok és felszerelések tisztításához és szagtalanításához. Behatol az anyagokba, például a kárpitokba, a függönyökbe, a párnákba, valamint a szépségszalon működtetéséhez szükséges textíliákba.

Az ózon frissíti a légkört, tiszta, friss levegőt generálva a kezelőhelyiségekben, üzletekben, a recepció területén, a váróban, a folyosókon, a raktárban és a vizes helyiségekben. Mindezt kémiai vegyszerek nélkül, hatékonyan és gyorsan.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz felhasználható bármilyen felület tisztítására, valamint a legfinomabb felszerelések tisztítására, amelyekhez nem használható a megszokott sterilizáló berendezés.

A munkaeszközök, például ollók, fésűk, csipeszek, valamint olyan felületek, melyeket a kémiai vegyszerek roncsolnak, az ózonnal kezelt víz ideális megoldás a mélytisztításához.

Gyógykezelések ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz felhasználható a hajra és a bőrre. Az ózon természetes tisztító tulajdonságai növelik az oxigénellátást és javíthatják a bőr és a haj egészségét mellékhatások nélkül.

Az ózonnal kezelt víz az alopecia, a korpásodás és a pikkelysömör által érintett területek öblítésére is eredményesen alkalmazható.

Miért fontos az ózonos tisztítás a fodrászatokban?

A fodrászati kezelések során, mint a samponozás, a fejbőrmasszázs, a vágás, a borotválkozás, bőr-bőr kapcsolatba kerül a vendég a fodrásszal, ami növeli a fertőzések átvitelének kockázatát mind az ügyfelek, mind a személyzet számára. A fodrászszalonok ózonnal történő tisztítása a kimagasló szolgáltatás és kiváló munkakörnyezet jele, ezzel igazolva a higiénia iránti elkötelezettségüket és a legmagasabb szintű kiszolgálást.

Javítja a vendégek és a személyzet kényelmét és biztonságát.

Csökkenti a fertőzések kockázatát.

A technológia nem hagy kémiai maradékot.

Támogatja az egészség és biztonság védelmét a munkahelyen.

Javíthatja a kezelések hatékonyságát.

Gyorsan és biztonságosan megtisztítja a belső levegőt és teret.

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az ügyfelek és a személyzet egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy üzlete minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és vendégei számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.