Hatékony, gyors és természetes módszer a baktériumok, vírusok, gombák és a kellemetlen szagok ellen.

Az ózonos tisztítást az iparban és a közmű karbantartásban már több mint 20 éve használják. 2010 óta a Sanity System termékeit orvosi és egészségügyi szakemberek használják, valamint szállodákban, középületekben, iskolákban, ápolási otthonokban, mentőautókban, éttermekben, orvosi rendelőkben, autókereskedésekben és szépségszalonokban működnek sikeresen.

Tisztítás ózonnal.

Az ózon a természetben is előforduló színtelen, erős illatú gáz, amely három oxigénatomból áll (O3). Nagy mennyiségben a föld felső légkörében található, ahol a nap ultraibolya sugárzása és az oxigénmolekulák kölcsönhatása által generálódik. Ózon a viharok során kialakuló elektromos töltések révén is keletkezik, így magasabb koncentrációban található meg a hegyvidéki régiókban, ahol a friss és a tiszta levegő érzés is az ózonhoz kapcsolódik.
Az ózonos tisztító kezelés a levegőben és a vízben levő mikroorganizmusokra irányul, molekuláris szerkezetük oxidálásával. Így képesek például a Sanity System ózongenerátorai is elpusztítani azokat a molekulákat, amelyek rossz szagokat generálnak, ezáltal tiszta, friss illatot teremtenek a kezelendő térben.

Hogyan működik a Sanity System ózonos tisztító kezelés?

Az ózonos tisztítás előnyei.

Gyors és hatékony technológia.

Csak levegő és elektromos áram felhasználásával tisztít.

Nincs szükség semmilyen vegyszerre és csomagolóanyagokra.

A kezelés után semmilyen kémia maradék nem marad a kezelt területen.

Természetes és környezetkímélő.

Tisztítani tudja a levegőt, a térben megtalálható összes felületet és a vizet.