Tisztítás ózonnal, biztonságos és természetes!

El akarja kerülni a konyhából kiáramló ételszagot? Szeretné csökkenteni az ételszennyezés kockázatát?
Szeretne vendégeinek tiszta és biztonságos környezetet biztosítani? Gyorsan és hatékonyan szeretné a felületeket, környezetet tisztán tartani?

A Sanity System ózonkezelése megtisztítja a kávézó levegőjét, és megtisztítja azoktól a mikroorganizmusoktól, amelyek az élelmiszerek fertőzését és romlását okozhatják. Ezenfelül biztonságos munkakörnyezetet és a vendégek számára is kiemelt minőségű környeztet biztosít.

Miért fontos az ózonos tisztítás kávézóknak?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Semlegesíti a főzés okozta kellemetlen szagokat, a penészt és a testszagokat.

Kezeli a kémiai tisztítószerek maradványait.

Friss és tiszta levegőt teremt gyors és hatékony tisztítási technológiával.

Felhasználási területek


Az ózonos tisztítási technológia ajánlott kávézókban, bisztrókban, pékségekben, fagylaltozókban, bárokban, valamint az összes elvitelre és helyi fogyasztásra alkalmas üzletben.

Tiszta, friss levegő

Az ózontechnológia használata javasolt a munkafelületek, az étel előkészítési helyek, az asztalok, falak, bútorok és felszerelések tisztításához. Behatol a szövetekbe, például szőnyegekbe, párnákba, függönyökbe, kanapékba és karosszékekbe.

Az ózon frissíti a levegőt a helyiségekben, és tiszta, friss környezetet teremt minden felületen a bárokban, konyhákban, kiszolgáltató pultokon, eladótérben és a mellékhelyiségekben.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózontechnológiával kezelt víz felhasználható bármilyen felület, valamint a legkényesebb edények tisztítására.

Az ózontechnológiával kezelt víz ideális a konyhai eszközök, edények, páraelszívók, hűtőszekrények, hűtőberendezések, fagyasztók és borospincék tisztítására.

Élelmiszer higiénia

Az ózonkezelés csökkenti az ételszennyezés kockázatát a konyhában és a kamrában, mivel megakadályozza a baktériumok és a penész terjedését.

Az ózontechnológiával kezelt víz az élelmiszerek öblítésére is használható, sőt a kezeletlen vízhez képest sokkal előnyösebb higiéniai szempontból.

Miért fontos az ózonos tisztítás a kávézókban?

A jó higiénia elengedhetetlen az olyan nagy forgalmú területeken, mint például a kávézók, bisztrók és cukrászdák. A rendszeres tisztítás minimalizálja az ételszennyezés kockázatát és megakadályozza a fertőzést. Az ózontechnológiával történő tisztítás természetes és egészséges, valamint képes a legmagasabb szintű élelmiszer-biztonság fenntartására a hagyományos kémiai tisztítószerekkel összehasonlítva.

A Sanity System ózontechnológia rendszeres alkalmazása, mind a vendégek mind kollégák felé a magasszintű szolgáltatás egyik jele, illetve az ügyfelek és a személyzet számára is biztonságos körülményeket teremt egyaránt, ezzel igazolva a higiénia iránti elkötelezettségünket és a legmagasabb szintű ügyfélszolgáltatást.

Tisztítja a levegőt és a felületeket az üzlethelyiségben, kiszolgáló pultnál, a konyhában és kiszolgáló helyiségekben.

Csökkenti a fertőzések kockázatát.

Támogatja az egészség és biztonság védelmét a munkahelyen.

Hozzájárul az élelmiszer-ipari termékek estében előirt követendő higiéniai eljárások betartásához.

Csökkenti a megromlott ételek mennyiségét, növeli az ételek eltarthatóságát.

Támogatja a EMAS-ISO 14001 és az ISO 14000 tanúsítás kritériumait.

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az vendégek és a személyzet egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy üzlete minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és vendégei számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.