Tisztítás ózonnal, szépség és egészség teljes biztonságban!

Tiszta és friss levegővel szeretné a vendégeit várni? Szeretne biztonságos környezetben szépülni?

Tisztítsa meg a levegőt, a felületeket a szépségszalonban, és kerülje a Sanity System ózonkezelésével a fertőzés kockázatát.

Miért fontos az ózonos tisztítás a szépségszalonoknak?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Megszünteti a kellemetlen szagokat, akár a penész és az izzadság szagát.

Kezeli a kémia anyagok, vegyszerek maradványokat.

Friss és tiszta belső levegőt biztosít gyors és hatékony kezelési idő alatt.

Felhasználási területek

Az ózonos tisztítást minden szépség és jóléti létesítményhez ajánljuk, például szépségszalonok, fodrászatok, köröm- és pedikűrszalonok, gyógymasszázs szalonok és gyógyfürdők számára.

Tiszta, friss levegő

Az ózonos tisztítás a legjobb megoldás a kezelő helyiségek és asztalok, falak, bútorok, felszerelések tisztításához és szagtalanításához. Behatol az anyagokba, például a szőnyegekbe, kárpitokba, a függönyökbe, a kanapékba és a fotelekbe, valamint a szépségszalon működtetéséhez szükséges textíliákba.

Az ózon frissíti a légkört, tiszta, friss levegőt generálva a kezelőhelyiségekben, üzletekben, a recepció területén, a váróban, a folyosókon és a vizes helyiségekben. Mindezt kémiai vegyszerek nélkül, hatékonyan és gyorsan.

Tisztítás ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz felhasználható bármilyen felület, valamint a legfinomabb felszerelések tisztítására, amelyekhez nem használható a megszokott sterilizáló berendezés.

Az ózonnal kezelt víz ideális munkaeszközök, például ollók, körömvágók és csipeszek, valamint olyan eszközök mélytisztításához, mint például az arcpárolók és a lézeres fiatalító eszközök.

Gyógykezelések ózonnal kezelt vízzel

Az ózonnal kezelt víz felhasználható a körömre és a bőrre. Az ózon természetes tisztító tulajdonságai növelik az oxigénellátást és javíthatják a bőr és a köröm egészségét mellékhatások nélkül.

Az ózonnal kezelt víz kiváló tulajdonságai miatt felhasználható a köröm- és pedikűrkezelések előkészítésére is.

Az ózonkezelés előnyei

A fertőzések átterjedésének kockázata kiemelten fontos ilyen környezetben, ez azt jelenti, hogy a szépségszalonokban mindig magasszintű tisztaságot kell tartani.

Az olyan kezelések, mint a manikűr, a pedikűr, az arckezelések és a masszázsok bőr-bőr kapcsolatba lépnek a terapeutával, ami növeli a fertőzések terjesztésének kockázatát mind az ügyfelek, mind a személyzet számára. A szépségszalonok és szépészeti szolgáltatások ózonnal történő tisztítása a kimagasló szolgáltatás és munkakörnyezet jele, ezzel igazolva a higiénia iránti elkötelezettségüket és a legmagasabb szintű szolgáltatást.

Javítja a vendégek és a személyzet kényelmét és biztonságát.

Csökkenti a fertőzések kockázatát.

Támogatja az egészség és biztonság védelmét a munkahelyen.

Hozzájárul az élelmiszeripari termékek biztonságos kezelése során alkalmazott higiéniai eljárások követéséhez.

Javíthatja a kezelések hatékonyságát.

Gyorsan és biztonságosan megtisztítja a belső levegőt és teret.

Sanity O-Zone

A Sanity O-Zone egyértelmű jele az üzleti kiválóságnak, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaitól és megmutatja elkötelezettségét az ügyfelek és a személyzet egészsége és jóléte mellett.

Amennyiben szeretné, hogy üzlete minden körülmények között megtartsa a zavartalan működést és vendégei számára biztonságos környezetet nyújtson, vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Sanity O-Zone válás előnyeiről.