Tisztítás ózonnal, figyelemreméltó eredményekkel!

Meg akarja óvni a betegek és a mentőszemélyzet egészségét? Szeretne egy tiszta és friss járművet minden vészhelyzeti intézkedéshez rövid idő alatt?

Az ózonnal történő mélytisztítás a mentőautó belsejében biztonság szempontjából kritikus környezetet érint. A Sanity System ózonkezelésével megelőzzük a fertőzés kockázatát, és közben friss, tisztított levegő kerül a járműbe akár minden beteg után.

Miért fontos a Sanity System ózonos kezelés a mentők számára?

Az ózon megtámadja a baktériumokat, vírusokat, gombákat, penészt, atkákat és spórákat.

Szagtalanít, akár vér, vizelet, nyál és hányás kellemetlen nyomait.

Kezeli a kémia anyagok, vegyszerek maradékait.

Friss és tiszta belső levegőt biztosít gyors és hatékony kezelési idő alatt.

Felhasználási területek

Az ózonos tisztítás minden típusú sürgősségi jármű számára megfelelő, akár esetkocsiról, rohamkocsiról, mentőorvos kocsiról, betegszállítóról vagy mentőhelikopterről van szó.

Mentőjárművek tisztítása

Az ózonkezelés a mentőjárművekben kiemelten fontos a belső tér levegőjének és felületeinek tisztításában és a szagtalanításban.

Az ózon a kezelés során - mivel gáznemű anyag - minden felületet elér és kezel: orvosi felszereléseket, üléseket, belső kezelő felületeket, hordágyat, illetve egyéb textíliákat.

Az irányítóközpont és kiszolgáló helyiségek tisztítása

Az ózon megtámadja a vírusokat, a baktériumokat, a gombákat és a penészt, közben szagtalanít és kezeli a levegőt. Ez nemcsak a mentőkocsikban, hanem az irányítóközpontban is kiemelten fontos, hiszen itt mindig nagy a forgalom.

E mellett a kiszolgáló helyiségek, mint folyosók, vizes helyiségek és öltözők is nagy jelentőséggel bírnak, ahol az egészségügyi dolgozóknak a megfelelően tisztított környezet kiemelt fontosságú.

Miért fontos az ózonos tisztítás a mentőkben?

A fertőzések átterjedésének kockázata a sürgősségi járművekben azt jelenti, hogy az ügyeletben lévő mentőt és felszerelést mindig tisztán kell tartani: a mentősök állandóan ki vannak téve a vér, a vizelet, a hányás, a nyálcseppek és a verejték által okozott lehetséges fertőzéseknek. A vírusok és baktériumok könnyen letelepedhetnek a jármű belsejében lévő korlátozott térben, és a komplex vészhelyzeti felszerelésekkel kombinálva ez jelentős kihívást jelent a tiszta környezet fenntartása érdekében.

Az ózonkezelés ideális ebben a komplex környezetben, mivel a gáz minden területre eljuthat, védve az orvosok és a betegek egészségét mind a kezelési területen, mind a járműfülkében.

Az ózon könnyen behatol a szövetbe és diffundálódik az egész térben, megtámadva a baktériumokat és a vírusokat, így természetesen tiszta és friss környezetet hozva létre.

Megakadályozza, valamint csökkenti a fertőzés kockázatát.

Megtámadja a szerves mikroorganizmusokat és a szervetlen vegyületeket.

Nem károsítja a járművek berendezéseit, felületeket vagy kárpitokat és textíliákat.

Az Olasz Egészségügyi Minisztérium szerint az ózonkezelés „a szennyezett környezet sterilizálásának természetes eszköze”.

Az Olasz Egészségügyi Minisztérium állásfoglalása szerint az ózon „fertőtlenítő szer a levegő és a víz kezelése során”.

Segíti az egészség és biztonság védelmét a munkahelyen.

Javítja a beteg és a személyzet kényelmét.

Kémiai anyagok nélkül tudja az egész helyiséget megbízhatóan tisztítani.

Gyorsan és biztonságosan megtisztítja a belső teret.

Szeretne megbízhatóan tiszta mentőt??

Ha további információt szeretne kapni az ózonkezelés előnyeiről a mentőautók számára, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.